Android: Kalenderweergave

Klik, om al uw aanstaande activiteiten op een kalender te bekijken in de Pipedrive app, op het kalenderpictogram, onderaan het homescherm van de app, schakel dan over op de kalender door de optie aan te tikken bovenaan het scherm. Dit zal u naar uw activiteitenlijst brengen - druk daar op hetzelfde kalenderpictogram (nu bovenaan het scherm), en dat zal u bij uw kalender brengen.

Klik om terug te komen bij de lijst vanuit de kalenderweergave, gewoon op het pictogram met vier regels rechtsboven.

De kalender zal u dan alle activiteiten die voor die dag gepland staan laten zien in kalenderformaat, en u kunt het schema voor toekomstige dagen eenvoudig zien door deze aan de bovenzijde te selecteren.

Op die manier kunt u zien op welk tijdstip uw dag begint, wanneer deze eindigt, en dubbel boeken van activiteiten voorkomen!