Hoe kun je nieuwe e-mails opstellen op een apart browsertabblad?

Als je klikt op een e-mailadres in Pipedrive, zal er een nieuwe e-mail worden geopend in hetzelfde venster.
Wat als je liever een nieuwe e-mail wilt schrijven op een apart tabblad, zodat je niet hoeft te klikken op Terug of je plaats weer hoeft op te zoeken in Pipedrive?

Ga om dit te configureren naar Instellingen > Persoonlijk > Gebruikersinterface en zoek de optie “E-maillinks openen op een nieuw tabblad” — klik op Ja en alle e-maillinks zullen zich openen in je huidige browser!