Android: Hoe kan ik contacten synchroniseren tussen mijn telefoon en Pipedrive?

Gebruik de Google Contact synchronisatiefunctie om uw contacten op uw Android-apparaat en op Pipedrive synchroniseert.

• Synchroniseer uw contacten op uw telefoon met Google
  • Configureer Google Contacts synchronisatie op Pipedrive zodat alle contacten van Google in Pipedrive zullen worden opgenomen. Configureer die in de Instellingen op de web app.
  • Als de Google Contacts synchronisatie is ingeschakeld zullen uw contacten van Google verschijnen op Pipedrive en zullen deze ook gesynchroniseerd blijven met de mobiele app

Dat zal resulteren in het synchroniseren van de contacten op uw telefoon en Pipedrive, zodat uw Pipedrive-contacten ook terechtkomen op uw telefoon.