Kalenderweergave

Op orde blijven en overzicht behouden over je activiteiten is essentieel om je sales gaande te houden en te zorgen dat je die allerbelangrijkste winsten binnenhaalt.

Om je dit te helpen beheren heeft Pipedrive je de geheel nieuwe Kalenderweergave gegeven!

Vanaf de Kalender kun je een overzicht bekijken van je dagelijkse activiteiten, nieuwe activiteiten toevoegen, activiteiten wijzigen of verwijderen, en de kalenders van collega's bekijken waarvoor je met filters toegang hebt gekregen.

Klik om toegang te krijgen tot de kalenderweergave op "Activiteiten", klik daarna op het kalenderpictogram in de linker bovenhoek:

Van hieruit kun je een activiteit toevoegen met de knop "Activiteit toevoegen", of door te klikken op de tijd en datum waar u de activiteit wilt toevoegen en de gegevens in te vullen op het formulier voor snel gegevens toevoegen. Het formulier voor snel gegevens toevoegen zal een basisactiviteit plannen, maar deze niet koppelen aan een deal.

Om een activiteit aan een deal te koppelen moet de knop "Activiteit toevoegen” bovenaan het scherm gebruikt worden, of de knop “Details..." in het formulier voor snel gegevens toevoegen.

Om een bestaande activiteit te bewerken, klik je gewoon op het tijdsblok in de kalender en verander je wat je wilt. Als je het tijdstip wilt wijzigen, of de activiteit korter of langer wilt laten duren, kun je klikken en de activiteit door de kalender slepen, of op de onderkant van de kalender klikken en deze hetzij op of neer slepen om de tijdsduur te wijzigen.

In de rechter bovenhoek kun je ook de week wijzigen die je bekijkt. Klik hetzij op de linker of rechter pijlen om achteruit en vooruit te bewegen, of pik een datum uit het vervolgmenu en de kalender zal de werkweek rond die datum afbeelden. Door te klikken op "Vandaag" kom je terug in de huidige week.

Tenslotte is het ook mogelijk om de kalenders van andere gebruikers te bekijken op voorwaarde dat je het recht hebt om dit te doen. In de rechter bovenhoek zie je de normale filterknop, afgebeeld als “Dave Pipe" in de bovenstaande afbeelding. Klik daarop, selecteer een andere gebruiker, en je kunt de activiteiten bekijken waar je toegang toe hebt op hun kalender. Let op dat je maar één gebruikerskalender tegelijk kunt bekijken.