Hoe kan it mijn VAT/BTW-nummer toevoegen of bewerken voor toekomstige facturen?

Je kun je VAT/BTW-nummer toevoegen voor toekomstige facturen door te gaan naar Instellingen > Facturering op een beheerdersaccount en “Update” te selecteren in het gedeelte “Factureringsgegevens”. Blader dan naar beneden naar het “Adres” gedeelte waar je het VAT/BTW-veld ziet dat moet worden ingevuld.

Je kunt niet achteraf je VAT/BTW-nummer wijzigen met terugwerkende kracht voor de voorgaande facturen.