Kan ik extra velden toevoegen aan het formulier "Nieuw product toevoegen”?

Noot: De functie Producten is beschikbaar in het Gold-abonnement. Ga om over te schakelen op het Gold-abonnement naar Instellingen > Facturering > Abonnementen wijzigen.

Als je graag een van je aangepaste Productvelden wilt laten verschijnen in de dialoog “Nieuw product toevoegen”, ga dan naar Instellingen > Velden aanpassen > Producten, en klik op de “Nee” die staat in de kolom “Tonen in nieuwe dialoog toevoegen”. Door dit te doen zal deze in “Ja” veranderen en zal het veld toegankelijk zijn als er een nieuw product aan Pipedrive wordt toegevoegd.