Wat kan ik doen met de productduur?

Noot: De functie Producten is beschikbaar in het Gold-abonnement. Ga als je wilt omschakelen op het Gold-abonnement naar Instellingen > Facturering > Abonnementen wijzigen.

De functie Productduur stelt je in staat een aanvullend veld toe te passen bij het koppelen van producten aan deals.
Dit is handig bij producten die aan zowel tijd als hoeveelheid gerelateerd zijn, zoals hotel- of opslagservices.
Je wilt bijvoorbeeld 500 vierkante meter kantoorruimte 3 maanden verhuren, terwijl de productprijs wordt gedefinieerd per vierkante meter.