Kunnskapsbase

Kunnskapsbase/Komme i gang/Importere data/Endrer felttypen til ...

Emner
Kom i gang
Eksportering av dataene dine
Importer oppdaterte dataene dine

Denne artikkelen ble produsert ved hjelp av maskinoversettelse.

Endrer felttypen til et tilpasset felt

JT
Jenny Takahara, 2. november 2023

Den beste måten å endre en egendefinert felt -type er å gjenskape feltet i typen du vil ha og bruke funksjonen "Pipedrive System-ID" for å overføre eksisterende data til det nye feltet.

  • Opprett et nytt egendefinert felt med riktig egendefinert felttype.
  • Kopier og lim inn den gamle informasjonen om egendefinerte felt i det nye egendefinerte feltet gjennom eksportering og importering. Dette trinnet vil tillate deg å "oppdatere" det nyopprettede egendefinerte feltet med data fra det gamle egendefinerte feltet.
  • Slett det gamle egendefinerte feltet når all riktig informasjon er flyttet til det nye egendefinerte feltet.

Kom i gang

Før du eksporterer noe, må du forsikre deg om at det er opprettet et nytt egendefinert felt med riktig type i kontoen din, slik at den gamle informasjonen fra egendefinerte felt har et sted å flyttes til.

For å opprette et egendefinert felt, gå til Innstillinger > Egendefinerte felt og velg kategorien for det egendefinerte feltet du ønsker å legge til i Pipedrive.

Merk: Mens du er på siden for Egendefinerte felt innstillinger, kan det være lurt å redigere navnet på det eksisterende egendefinerte feltet for å inkludere ordet "gammel" for å unngå forvirring under oppdateringsprosessen.


Eksportering av dataene dine

For å komme i gang med eksporteringen kan du gå til avtalene, personene eller organisasjonsene i listevisningen der tilpasset felt er plassert. Du må inkludere følgende kolonner i listevisningen:

  • Navn/Tittel
  • Gammelt tilpasset felt
  • Nytt tilpasset felt
  • Element-ID (avtale, person eller organisasjon)

Merk: I skjermbildene nedenfor vil verdiene under "Eksempeltekst tilpasset felt" under avtaler bli flyttet til det nylig opprettede "Eksempel enkeltvalg tilpasset felt" under avtaler.

Screen_Shot_2019-06-25_at_4.06.38_PM.png

Når du har anvendt disse fire kolonnene i listevisningen, kan du deretter eksportere listen til et regneark.

I det eksporterte regnearket må du deretter kopiere og lime inn alle verdiene under det gamle tilpassede feltet i cellene under det nye tilpassede feltet. Dette vil tillate det nye tilpassede feltet å bli "oppdatert" med informasjonen fra det gamle tilpassede feltet når du importerer regnearket på nytt.


Screen_Shot_2019-06-25_at_4.32.43_PM.png

Importer oppdaterte dataene dine

Når du har lagret den oppdaterte regnearket, kan du importere regnearket tilbake til Pipedrive ved å klikke på "..." nederst til venstre på skjermen, deretter velge Importer data > Fra et regneark. Du kan lære mer om importering her.

Når du kommer til kartleggingssteget i importen, er det viktig å forsikre deg om at alle kolonnene i regnearket ditt er kartlagt til riktig felt i Pipedrive-kontoen din.

Screen_Shot_2019-06-25_at_5.05.24_PM.png

Når alt er kartlagt, kan du trykke på "Neste"-knappen for å fortsette importen.

Screen_Shot_2019-06-25_at_5.12.22_PM.png

Når du har bekreftet at informasjonen har blitt overført fra det gamle egendefinerte feltet til det nye egendefinerte feltet, kan du slette det gamle feltet.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja

Nei

Relaterte artikler

Har du spørsmål?

Kontakt oss