Kunnskapsbase

Kunnskapsbase/E-post/Epostsynkronisering/Planlegg eposter som ...

Denne artikkelen ble produsert ved hjelp av maskinoversettelse.

Planlegg eposter som skal sendes senere

JT
Jenny Takahara
Sist oppdatert: 3. september 2026
Merknad: Planlegging av e-poster krever e-postsynkronisering, tilgjengelig på Growth og høyere planer. Les mer i vår veiledning om e-postsynkronisering eller delta på webinaret «Slik fungerer e-postsynkronisering i Pipedrive» for en direkte demonstrasjon og spørsmål og svar med vårt støtteteam.

Skriv e-posten din når som helst og angi at den skal sendes nøyaktig når du ønsker – enten utenom din arbeidstid eller når det passer best for mottakeren. Send til én eller flere mottakere, start fra en lagret e-postmal, eller la KI opprette meldingen for deg.


Planlegging av e-poster

Fra Sales-innboksen

For å planlegge en e-post slik at den sendes senere, i din Sales-innboks, klikk “+ Ny e-post” eller velg et utkast.

Når du er ferdig med å skrive e-posten, klikk på pilen ved siden av “Send”-knappen for å åpne nedtrekksmenyen, og velg deretter “Send senere” for å planlegge e-posten.

Du kan se planlagte e-poster i utboks-mappen frem til de blir sendt. Etter sending blir de flyttet til sendt-mappen og vises også i detaljvisninger når de er lenket.

Fra detaljvisningen

E-poster kan også planlegges fra detaljvisning av dine kontakter og salgsavtaler. Klikk bare på fanen e-post og skriv meldingen din.

Når du er ferdig med å skrive e-posten, klikk på pilen ved siden av “Send”-knappen for å åpne nedtrekksmenyen, og velg deretter “Send senere” for å planlegge e-posten.

Når du har planlagt en e-post, vises den under delen fokus og i utboks-mappen i din Salgsinnboks til den blir sendt. Etter sending blir de flyttet til sendt-mappen og vises også i detaljvisninger når de er lenket.

Gruppeutsendelser

Du kan også planlegge e-poster til senere mens du bruker funksjonen for gruppeutsendelser.

Når du sender gruppe-e-poster eller e-poster planlagt til samme tidspunkt, vil det være en forsinkelse på 30 sekunder mellom hver e-post for å forhindre at leverandøren din blokkerer deg. Du kan sende meldinger til opptil 100 e-poster i hver gruppe-e-post.

Angi dato og klokkeslett for sending av e-posten

Fra Salgsinnboks, detaljvisning eller funksjonen gruppeutsendelse kan du velge et av de foreslåtte tidspunktene eller velge en egendefinert dato og tid for sending. Tiden følger tidssonen som er satt opp i kontoen din.

Etter at du har planlagt en e-post, vises den i utboks-mappen eller under delen fokus i detaljvisningen. Derfra kan du åpne hver e-post for å gjennomgå, avbryte, flytte til utkast eller slette den.

Synlighet for e-post

Etter sending vil synligheten for kollegaer avhenge av de valgte innstillingene for deling av e-post:

For personlige (enkeltbruker) kontoer:

  • Delt: E-poster er synlige for alle brukere når de er lenket til Pipedrive-elementer
  • Privat: E-poster er kun synlige for deg, selv når de er lenket til Pipedrive-elementer

For teamkontoer:

  • Delt: E-poster er synlige for alle brukere når de er lenket til Pipedrive-elementer
  • Kun team: E-poster er kun synlige for teammedlemmer som er lagt til i kontoen, selv når de er lenket til Pipedrive-elementer

Avbryte og slette planlagte e-poster

Hvis du avbryter en planlagt e-post før den sendes, får du to alternativer:

  • Avbryt og flytt til utkast: Flytter e-posten til utkast-mappen slik at du kan redigere den. Du kan deretter sende den umiddelbart eller planlegge den igjen ved å følge trinnene over.

  • Avbryt og slett: Avbryter sendingen og sletter e-posten permanent. Du kan ikke gjenopprette den.

Merknad: Du kan kun redigere en planlagt e-post ved å velge Avbryt og flytt til utkast. Når du har gjort endringer, må du planlegge den på nytt.

Du kan avbryte planlagte e-poster fra to steder:

Fra Salgsinnboksen

Åpne utboks-mappen for å se dine planlagte e-poster. Både enkeltstående og gruppe-e-poster blir liggende der til de er sendt. Ikonet til venstre viser én person (én mottaker) eller flere personer (gruppe).

Merknad: Hvis du klikker på «...» uten å velge en melding, gjelder handlingen for alle e-poster i utboksen. Ved å bruke Avbryt og slett fjernes de planlagte e-postene permanent, og du vil ikke kunne gjenopprette dem.

Velg e-posten du vil avbryte, klikk på “...” og velg enten Avbryt og flytt til kladder eller Avbryt og slett.

Fra detaljvisningen

I detaljvisningen av en salgsavtale, kontakt, lead eller prosjekt, gå til delen fokus for å finne planlagte e-poster. Klikk på «...» og velg ønsket alternativ.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja

Nei

Relaterte artikler

Har du spørsmål?

Kontakt oss