Denne artikkelen ble produsert ved hjelp av maskinoversettelse.
Konfigurer automatiseringer for andre brukere
Teknologi spiller en viktig rolle i hverdagen i en verden som endrer seg raskt. Selv om et av Pipedrives viktigste mål er å utvikle et brukervennlig og intuitivt verktøy, er ikke alle fortrolige med teknologi og kan trenge hjelp med å konfigurere enkelte funksjoner.
Muligheten til å dele automatiseringer med andre brukere skal hjelpe teknologikyndige administratorer med å spare tid ved å konfigurere automatiseringer for mindre erfarne brukere.

Del automatiseringer med andre
Før du deler en automatisering, må du huske at bare automatiseringer med triggeren «Utløst av utvalgte brukere» kan deles. Hvis triggeren «Utløst av alle» er angitt, trenger du ikke å dele automatiseringen fordi alle brukere allerede er inkludert.

For å gi andre brukere i bedriften tilgang til en automatisering klikker du på automatiseringen for å åpne den kontekstuelle visningen. Klikk deretter på «Legg til brukere» i brukerdelen.

Du ser ledeteksten håndter tilgang. Finn brukerne du vil dele automatiseringen med, og klikk på «Bruk endringene».

Når du lagrer endringene, ser du at brukerdelen i den kontekstuelle visningen nå inneholder en liste over brukere med tilgang til automatiseringen.
Ved å klikke på «Håndter tilgang» kan du legge til flere brukere eller fjerne tilgangen for eksisterende brukere.

I listevisningen for automatiseringer kan du se automatiseringene som er delt, og om de er aktivert eller deaktivert. Delingsikonet har to tall:

- Det første tallet viser hvor mange brukere som allerede har aktivert automatiseringen
- Det andre tallet viser hvor mange brukere automatiseringen er delt med
Aktiver delte automatiseringer
Siden automatiseringer som deles med andre, utfører handlinger på deres vegne (dvs. sender e-poster, sender Slack-meldinger osv.), må brukerne med tilgang samtykke i å aktivere automatiseringen selv og godta eventuelle fremtidige endringer, siden de ikke varsles om dem.

Når brukerne har aktivert automatiseringene, ser du at bryteren «Aktiv» er på i brukerdelen.

Vanlige brukere som har mottatt og aktivert automatiseringene, kan se arbeidsflyten og kjøringene sine. De kan imidlertid ikke redigere, overføre, slette eller duplisere automatiseringen, siden bare globale administratorer kan utføre disse handlingene.
Ved behov kan administratorer fjerne brukere fra automatiseringer midlertidig eller permanent. Hvis fjerningen er midlertidig, må den vanlige brukeren aktivere automatiseringen på nytt for å gjenoppta kjøringene.
Kjøringshistorikk
Administratorbrukere
Administratorbrukere har tilgang til hele kjøringshistorikken for en delt automatisering. De kan:
- Filtrer etter bruker
- Se etter bestemte kjøringer fra bestemte brukere
- Velg tidsperioden
- Sjekk statusen for en kjøring
Vanlige brukere
Vanlige brukere kan se all informasjon knyttet til sine egne kjøringer, for eksempel status og tidsperiode.
Var denne artikkelen nyttig?
Ja
Nei