Kunnskapsbase

Emner
Pipedrive-problemer
Nettleserinnstillinger
Andre løsninger
Tilbakestill varslingene dine

Denne artikkelen ble produsert ved hjelp av maskinoversettelse.

Feilsøking: meldingsinnboks (BETA)

YS
Yssel Salas, 2. november 2023
Merk: Fra og med 28. august 2023 er ikke WhatsApp-integrasjonen lenger tilgjengelig for nye kunder. Eksisterende brukere av integrasjonen kan fortsatt få tilgang til funksjonen, men den kan ikke finnes i Marketplace eller meldingsappen for nye brukere.

Ved bruk av Pipedrive sin meldingsinnboks kan du oppleve tekniske problemer, for eksempel at du ikke mottar skrivebordsvarsler som forventet. Vi har samlet de vanligste årsakene til disse problemene og noen tips for hvordan du kan løse dem.


Pipedrive-problemer

Hvis du merker at du ikke mottar varsler i nettleseren din for Pipedrive, kan det være en av følgende årsaker:

  • Du jobber i en samtale i meldingsinnboksen – Hvis du har Pipedrive-nettappen åpen og jobber direkte i vinduet for meldingsinnboksen, vises det ingen skrivebordsvarsler for den specificke samtalen. Dette betyr at når du har meldingsinnboksen åpen, vil du bare se skrivebordsvarsler fra ulike samtaler som du ikke fokuserer på for øyeblikket.
  • Du har skrudd av skrivebordsvarsler – For å motta skrivebordsvarsler fra meldingsinnboksen, må du forsikre deg om at du har skrivebordsvarsler aktivert. For å sjekke innstillingene for meldingsvarsler, klikker du på klokke-ikonet i meldingsinnboksen.

Nettleserinnstillinger

De vanligste problemene med skrivebordsvarsler skyldes nettleserinnstillingene.

Her er noen av de vanligste nettleserproblemene:

  • Nettleser ikke i drift – For de fleste nettlesere må nettleserprogrammet kjøre for at en varsel skal vises. Det er ikke nødvendig at Pipedrive-fanen er åpen for at varsler skal vises, men nettleseren må være åpen.
  • Nettleseren støtter ikke varsler – Noen nettlesere kan ikke støtte varsler. Vi anbefaler å bruke Google Chrome eller Firefox, da begge nettlesere støtter skrivebordsvarsler.
  • Varsler er deaktivert i nettleseren – For noen nettlesere for å vise skrivebordsvarsler, må du aktivere varsler.
  • Skrivebordsvarsler er ikke aktivert i meldingen innboksen – Du må først aktivere skrivebordsmelding innboksen varsler for din Pipedrive selskapet.

Hvordan kan jeg aktivere skrivebordsvarsler på nettleseren min?

  • For Mac:

Gå til Systeminnstillinger > Varsler > Google Chrome (eller nettleseren din) > Tillat varsler.

  • For Windows:

Gå til Innstillinger > System > Varsler og handlinger > Under Få varsler fra disse avsenderne velg Google Chrome (eller nettleseren din).


Hvordan kan jeg aktivere skrivebordsvarsler for mitt Pipedrive-selskap?

Den enkleste måten å aktivere skrivebordsvarsler for din Pipedrive-selskapskonto er å klikke på "Tillat skrivebordsvarsler" fra varslingsinnstillingene for meldinger.

Deretter, i nettleserens bekreftelsesmodalvindu, klikker du på "Tillat".


Andre løsninger

Slått på datamaskinens Distraksjonsmodus

De fleste systemer har en Distraksjonsmodus som vil forhindre deg i å motta varsler når den er aktivert. Skrivebordsvarsler vil ikke vises hvis datamaskinen din er satt til Distraksjonsmodus.

  • For Mac:

Du kan endre innstillingene for Distraksjonsmodus i Varsler-delen under Systemvalg. Lær hvordan du bruker Distraksjonsmodus-funksjonen i denne artikkelen.

  • For Windows 10:

This feature is called Focus assist. It is located in the panel on the right-hand side of your screen and can also be accessed via settings. Learn how to use Focus assist in this article.


Tilbakestill varslingene dine

Hvis tipsene ovenfor ikke løste de tekniske problemene med varslingene dine, bør du tilbakestille dem.

Gjør følgende:

Eller:

Når dette er gjort, vil en ny varslingssøknad opprettes og den gamle fjernes. Eventuelle problemer knyttet til feilaktige forespørsler vil da bli løst.

Hvis problemene vedvarer etter alle trinnene ovenfor, prøv en annen nettleser. På denne måten kan vi avgjøre om det er et nettleserspesifikt problem.

Hvis problemene fortsetter etter de ovennevnte trinnene, kontakt vårt støtteteam.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja

Nei

Relaterte artikler

Har du spørsmål?

Kontakt oss