iOS: Werkt de app offline?

Offline modus is van toepassing, heel eenvoudig, wanneer uw telefoon geen internettoegang heeft. In tegenstelling tot de desktop web app, op de mobiele apps kunt u ook werken zonder internetverbinding.

Dit is bijzonder nuttig voor uw werk als u onderweg bent. Of als u in de lucht bent, waar u geen verbinding heeft met het internet, maar waar u toch nog wat aantekeningen wilt maken voor uw laatste vergadering op een afgelegen plaats, of op de trein onderweg naar het kantoor.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel eenvoudig - als u offline bent, zal uw telefoon oppikken van de laatste gesynchroniseerde data. U kunt blijven werken aan deze gegevens, deals door uw pijplijn verplaatsen, notities toevoegen, activiteiten, en alles wat u normaal zou doen, dan wanneer uw telefoon weer online is, zal Pipedrive synchroniseren als gewoonlijk en zullen uw gegevens gelijk zijn aan de web app. Eenvoudig!