Denne artikkelen ble produsert ved hjelp av maskinoversettelse.
Hva skjer med dataene når en bruker blir deaktivert eller slettet
I Pipedrive er det to måter å fjerne aktive brukere fra bedriftskontoen din:
Deaktivering av en bruker frigjør lisensplassen, slik at du kan invitere en ny bruker eller fjerne den fra abonnementet. Deaktivering beholder brukerens personlige data (som navn og e-post) i firmakontoen.
Sletting, derimot, fjerner alle brukeropplysninger (som navn og e-postadresse) fullstendig fra firmakontoen. Denne handlingen kan kun utføres etter at en bruker er deaktivert.
Før du deaktiverer en bruker, vil du se en melding med data brukeren det gjelder eier. Vi anbefaler å tilordne dataene på nytt hvis de fortsatt er relevante.

Lær hvordan du deaktiverer en bruker i denne artikkelen.
Deaktiverte brukere
Når en bruker blir deaktivert, skjer følgende endringer med dataene deres:
Brukerinformasjon
- Navnet, e-posten og profilbildet til den deaktiverte brukeren forblir i din bedriftskonto, og du kan få tilgang til oversikten over deaktiverte brukere ved å navigere til Administrer brukere > Deaktiverte og (...) > Brukeroverview til høyre på skjermen.

Eiendomsrett til elementer
- Leads, avtaler, kontakter, produkter, aktiviteter, prosjekter og prosjektoppgaver forblir under navnet til den deaktiverte brukeren med mindre eierskapet overføres
Notater og filer
- Notater, kommentarer og filer forblir under navnet til den deaktiverte brukeren
E-poster
- E-postsynkronisering blir automatisk avsluttet
- Delte e-postmaler opprettet av den deaktiverte brukeren og e-poster knyttet til enheter forblir i den deaktiverte brukerens konto
- Private e-poster knyttet til enheter blir slettet etter 30 dager
Møtescheduler
- Den offentlige møtescheduler-lenken utløper etter brukerens deaktivering
Konto-synkroniseringer
- E-postsynkronisering, kontaktsynkronisering, kalender-synkronisering og Google Drive-synkronisering blir automatisk avsluttet
Filtre
- Offentlige filtre opprettet av deaktiverte brukere forblir i den deaktiverte brukerens konto
- Eksisterende filterbetingelser med deaktiverte brukere beholdes, men nye kan ikke opprettes
Innsikt
- Delte dashbord overføres automatisk til den første administratoren av bedriftskontoen
- Offentlige lenker til dashbord opprettet av den deaktiverte brukeren blir automatisk deaktivert
- Delte rapporter med andre brukere i selskapet blir utilgjengelige
- Deaktiverte brukere inkluderes i rapporter og mål hvis de opprinnelig var en del av dem
- Du kan opprette nye filtre i Innsikt som inkluderer deaktiverte brukere som filterbetingelser
LeadBooster-tillegg
- Live Chat: den deaktiverte brukeren blir fjernet fra chattene, slik at andre operatører kan ta over
- Chatbot: I playbook-redigereren vil en annen bruker automatisk erstatte den deaktiverte brukeren. Vi anbefaler å kontrollere e-postadressen i playbook-redigereren, spesielt hvis en tilpasset e-post tidligere er brukt der.
- Webskjemaer: I lagringsinnstillingene for webskjema, vil en annen bruker automatisk erstatte den deaktiverte brukeren. Vi anbefaler å kontrollere e-postadressen i lagringsinnstillingene, spesielt hvis en tilpasset e-post tidligere er brukt der.
Smart Docs
- Dokumenter: for å se og redigere et dokument opprettet av deaktiverte brukere, må du få tilgang til mappen for skylagring der dokumentet er lagret (les mer)
- Maler: For å vise og bruke Smart Docs-maler opprettet av deaktiverte brukere, må malens eier gi rettigheter i Pipedrive før de deaktiveres. Du må også ha tilgang til skylagringsmappen der malen er lagret.
- eSignaturer: du kan få tilgang til dokumenter sendt for signering av deaktiverte brukere så lenge du har tillatelse til å se avtalen der det ble opprettet
DocuSign-integrasjon
- Du kan få tilgang til dokumentene som ble sendt for signering av deaktiverte brukere
Quickbooks-integrasjon
- Fakturaer opprettet av deaktiverte brukere er tilgjengelige hvis en annen bruker kobler seg til Quickbooks
Kampanjer
- Planlagte kampanjer opprettet av en deaktivert bruker vil bli sendt i henhold til den opprinnelige planen
Automatiseringer
- Hvis eieren av en automatisering blir deaktivert, blir automatiseringen deaktivert. Vi anbefaler å overføre eierskap for alle automatiseringer med triggerinnstillingen
Triggered by anyone. - Hvis en automatisering har utløserinnstillingen
Utløst av utvalgte brukereog en bruker som utløser automatiseringen blir deaktivert, vil automatiseringen fortsette å være aktiv og ikke påvirke resten av brukerne. - Hvis automatiseringen er satt til å utløse basert på hvilken som helst bruker og en av brukerne blir deaktivert, vil automatiseringen fortsette å være aktiv og den deaktiverte brukeren vil automatisk bli ekskludert fra automatiseringen
- Hvis en deaktivert bruker er del av en tildelingsregel, vil regelen fortsette å kjøre, men feile ved kontroll av brukerens status. Vi anbefaler å kontrollere alle aktive automatiske tildelingsregler som inkluderer den deaktiverte brukeren (les mer).
Markedplassapper
- Installerte apper av den deaktiverte brukeren blir automatisk avinstallert
- Hvis den deaktiverte brukeren hadde en administratorrolle, blir alle delte markedplassapper avinstallert
Webhooks
- Webhooks opprettet av deaktiverte brukere blir automatisk deaktivert
Slettede brukere
I tillegg til det ovennevnte, når brukere blir slettet, påvirkes følgende data:
Brukerinformasjon
- Brukerens navn, e-post og profilbilde fjernes fra firmakontoen. Vises som
deleted userellerdeleted user, IDxxxxxxxx.
Innholds eierskap
- Leads, avtaler, kontakter, produkter, aktiviteter, prosjekter og prosjektoppgaver forblir, fortsatt tildelt den slettede brukeren med mindre eierskapet overføres før brukeren slettes.
Filtrering
- Slettede brukere kan ikke filtreres. Det anbefales å overføre eierskap før sletting.
Var denne artikkelen nyttig?
Ja
Nei