E-mailfiltering

Pipedrive e-mailfilters zijn werkelijk nuttig om je e-mails beter te kunnen volgen. Wanneer je je e-mailtabblad opent, zul je nu een “Filter” knop zien:

Wanneer je Smart BCC benut, of je een Gold-abonnement hebt en e-mails hebt geïntegreerd met Pipedrive, dan kun je nu je e-mails met tot zes parameters filteren, waardoor het vinden van de e-mails die je zoekt in de zee van contacten een stuk eenvoudiger wordt.

Momenteel kun je je e-mails filteren door elke combinatie* van:

• Ongelezen
  • Gekoppeld aan een deal
  • Niet gekoppeld aan een deal
  • Gedeeld
  • Niet gedeeld
  • Aan: mij
  • Van een bestaand contact
  • Alleen met een bijlage

*Behalve waar de combinaties elkaar tegenspreken, zoals bijv. “Gedeeld” en “Niet gedeeld”