iOS: Hoe synchroniseer ik de Pipedrive-app naar mijn computer?

Pipedrive synchroniseert uw telefoon en computer automatisch.

Maar als u iets creëert op uw mobiele apparaat, of op uw computer, en dit niet op het andere apparaat verschijnt, kunt u handmatig synchroniseren door uw vinger omlaag te slepen over het scherm in iedere weergave. Als u succesvol bent, zal er kort een draaiende cirkel bovenaan verschijnen, als uw mobiel en de computer beide online zijn, zullen beide gesynchroniseerd zijn.

Als alternatief kunt u ook de volledige datasynchronisatie activeren in het “Meer” menu en door te tikken op “Data Synchroniseren”. U kunt de “Meer” weergave vinden in het hoofdmenu van de app.