Hvilken nettleser er best for Pipedrive?

Pipedrive vil fungere med de fleste nettlesere, men for å få det beste ut av Pipedrive på din datamaskin er det best å holde seg til Mozilla Firefox eller Google Chrome.

For den optimale opplevelsen er det best å unngå de mest vanlige standard nettleserne (Internet Explorer, Edge, og Safari). De vil fortsatt fungere med Pipedrive, men Firefox og Chrome vil gi en bedre opplevelse generelt.

Vennligst merk: Pipedrive anbefaler ikke direkte disse nettleserne. Denne artikkelen er bare ment som en veiledning i hvilke nettlesere som arbeider best med Pipedrives nettapplikasjon.