Denna artikel har producerats med hjälp av maskinöversättning.
E-postsekretess och delning av e-post i Pipedrive
Precis som din egen e-postinkorg är fliken Mail i Pipedrive en funktion som ger integritet åt sina användare. Varje användares Pipedrive-inkorg är unik, och innehåller den information som de väljer att synkronisera eller vidarebefordra – antingen via e-postsynkronisering eller Smart Bcc. Din Pipedrive-inkorg kommer att förbli privat och separat från andra användare i företagets Pipedrive-konto, oavsett vilka behörigheter eller vilken synlighet du eller andra användare i ditt Pipedrive-konto har.
Detta innebär dock inte att du inte kan dela e-postinnehåll med ditt team. Om du arbetar med andra användare på samma affär eller med samma kontakt kommer Pipedrive att låta dig dela de relevanta e-postmeddelandena så att alla inblandade kan hålla sig uppdaterade med den senaste utvecklingen i din försäljning.
Dela dina e-postmeddelanden
En annan användare i ditt Pipedrive-konto kommer endast att kunna se ett e-postmeddelande från din inkorg om tre villkor är uppfyllda:
- Tråden med e-postmeddelandet du vill dela är inställd på "Delad"
- Tråden med e-postmeddelandet är kopplad till en affär eller kontakt
- Den andra användaren har synlighetsåtkomst till de kopplade objekten
När de tre villkoren är uppfyllda kommer andra användare att kunna se dessa delade e-postmeddelanden på detaljvyn av den kopplade affären eller kontakten.
Hur delar jag mina e-postmeddelanden?
Du kan dela dina e-postmeddelanden individuellt genom att gå till din inkorg och markera varje meddelande som delat på höger sida.

Du kan också dela dina e-postmeddelanden i bulk genom att markera rutorna bredvid e-posttrådarna du vill dela i din inkorg och klicka på knappen "Dela".

Om du vill att alla dina e-postmeddelanden ska vara inställda på Delad eller Privat som standard framöver kan du göra detta genom att uppdatera avsnittet Standarddelning av e-post under Personliga inställningar > E-postsynkronisering. Alla e-postmeddelanden som delas eller görs privata individuellt kommer att åsidosätta denna standardinställning.

Visa delade e-postmeddelanden
När e-postmeddelandet har delats kommer andra användare att kunna se det delade e-postmeddelandet i detaljvyn för den kopplade affären eller kontakten.
Observera: Detaljvyn för kopplade objekt är den enda platsen där delade e-postmeddelanden från andra användare kan ses.

Kan jag göra en e-post privat igen?
Om du vill göra ett delat e-postmeddelande privat kan du enkelt göra det från Mail-fliken eller detaljsidorna för de länkade objekten. När ett e-postmeddelande har markerats som privat kommer alla användare som tidigare hade åtkomst till det inte längre kunna se det.
Radering och arkivering av delade e-postmeddelanden
Ett raderat e-postmeddelande kommer inte längre att finnas i ditt Pipedrive-konto, så det kommer inte längre att visas på detaljsidorna för länkade affärer eller kontakter.
Om du arkiverar ett delat e-postmeddelande tas det bort från din inkorg, men all relevant information finns fortfarande kvar. Detta innebär att den som har åtkomst till det delade e-postmeddelandet fortfarande kan se det på detaljsidorna för de länkade objekten.
Var den här artikeln till någon hjälp?
Ja
Nej