Baza wiedzy

Ten artykuł został przetłumaczony przy użyciu narzędzia do tłumaczenia maszynowego.

Dlaczego Pipedrive mnie wylogowuje?

BF
Breandan Flood
Ostatnia aktualizacja: 19 października 2026
Uwaga: Każdy użytkownik może być zalogowany na tym samym koncie na maksymalnie czterech urządzeniach.

Konta Pipedrive'a zawierają cenne informacje, dlatego Pipedrive automatycznie wylogowuje Cię po określonym czasie bezczynności.

Aby pozostać zalogowanym przez dłuższy czas, zaznacz opcję „Remember me” podczas logowania.

Sesje logowania w Pipedrivie trwają 30 dni, jeśli:

  • Opcja „Remember me” jest zaznaczona podczas logowania
  • Korzystasz z Google do zapamiętania danych logowania
  • Korzystasz z narzędzia SSO

W przeciwnym razie sesje logowania trwają 12 godzin.

Nie musisz się jednak obawiać wylogowania w trakcie pracy. Pipedrive utrzymuje zalogowanie i przedłuża sesję, jeśli korzystasz z konta.

Uwaga: Aby zadbać o ogólne bezpieczeństwo konta Pipedrive'a, sprawdź aktywne sesje logowania na urządzeniach oraz historię logowania na urządzeniach pod kątem nietypowych działań.
Czy ten artykuł był pomocny?

Tak

Nie

Powiązane artykuły

Masz jakieś pytania?

Skontaktuj się z nami