Wat zijn volgers?

Volgers zijn andere gebruikers in je bedrijf. Een gebruiker toevoegen als volger aan een item, geeft deze toegang tot een item dat anders verborgen kan zijn bepaald door zichtbaarheid en toestemmingen. Dit kenmerk kan ook worden gebruikt om de volger in te lichten over updates van items die ze volgen. Gebruikers kunnen ook worden toegevoegd als volgers aan andere gebruikers, waardoor zij worden toegevoegd als volger aan alle items van de gebruiker die zij volgen. Dit kan gebeuren door Beheerders via de pagina persoonlijke statistieken onder Instellingen/Gebruikersprofiel. Ga naar de gebruiker die je wilt laten volgen, en klik op “Iemand toevoegen” onder het tabblad Volgers.