Outlook Tilleggsprogram: Funksjoner

Outlook-tillegget for Pipedrive er en flott måte å skape elementer og aktiviteter på i Pipedrive rett fra komforten i innboksen. It's free and available for the Outlook web app on all operating systems, as well as the Outlook desktop app on Windows and iOS!

For å få den satt igang må du først legge til Pipedrive-tillegget fra Outlook-butikken. Les mer om dette her. Med en gang kontoen din satt opp, må du koble til kontoen din (eller registrere deg!), og du er klar!

Ved bruk av tilleggsprogrammet kan du gjøre følgende:

• Legge til kontakter fra Pipedrive i Outlook e-poster
  • Legge til salgsavtaler
  • Legge til aktiviteter, og koble dem til eksisterende salgsavtaler
  • Lagre e-posten til Pipedrive (såfremt du har satt opp Smart E-post BCC)

Vennligst merk at Outlook Tilleggsprogram synkroniserer ikke e-posten eller kalenderen din automatisk.

Du kan legge til kontakter, lagre e-poster, og, for kontakter du legger til eller som allerede eksisterer i Pipedrive, kan du legge til salgsavtaler og aktiviteter ved å klikke 'Pipedrive - legg til salg og CRM-data'-knappen: