Hoe kan ik groepsgewijs deals toevoegen voor mijn contactpersonen en organisaties?

Hoewel u niet groepsgewijs deals kunt toevoegen in Pipedrive op zich, kunt u gebruik maken van de export- en importfunctie van Pipedrive om een lijst contacten te exporteren naar een bestand en hier een kolom toevoegen, genaamd “dealtitel”. Herimporteer nu dit bestand naar Pipedrive, met een kolom toegewezen aan “dealtitel” om deals te creëren voor elk van de contacten die u importeert. Zorg dat u aan de duplicaatvoorwaarden voldoet, om te voorkomen dat u dubbele contactpersonen aanmaakt. De eenvoudigste oplossing is om het Pipedrive System ID te gebruiken omHoewel u niet groepsgewijs deals kunt toevoegen aan Pipedrive op zich, kunt u gebruik maken van de export- en importfunctie van Pipedrive door een contactenlijst te exporteren naar een bestand en hier een kolom toe te voegen, genaamd “dealtitel”. Herimporteer nu dit bestand naar Pipedrive, met een kolom toegewezen aan “dealtitel” om deals te creëren voor elk van de contacten die u importeert. Zorg dat u aan de duplicaatvoorwaarden voldoet, om te voorkomen dat u dubbele contactpersonen aanmaakt. De eenvoudigste oplossing is om het Pipedrive System ID te gebruiken om verdubbeling te voorkomen. verdubbeling te voorkomen.