Kunnskapsbase

Denne artikkelen ble produsert ved hjelp av maskinoversettelse.

Innsikter: samarbeid funksjon

YS
Yssel Salas
Sist oppdatert: 3. september 2026
Merknad: Delbare dashbord er kun tilgjengelig på Premium og høyere planer. Lær hvordan du bytter planer i denne artikkelen.

Spar tid og forenkle teamarbeid ved å samarbeide om dashbord og rapporter i Insights. Du kan dele ytelsesdata, tildele redigeringsrettigheter og effektivisere beslutningstaking med teamet ditt – alt på ett sted.


Hvor er samarbeidsfunksjonen plassert?

For å åpne delingsvinduet i Insights, klikk på “...” knappen øverst til høyre på din dashbord eller rapport og velg “Del med brukere”.

Du vil se fanen ”Del med brukere” som standard. I søkefeltet kan du skrive inn navnene til teammedlemmer og team.

Når du har valgt brukeren, kan du velge rettighetene du ønsker å gi (viser, redigerer) og alternativene for å overføre eierskap og fjerne tilgang.


Samarbeidsrettigheter

De tilgjengelige handlingene for delt dashbord og rapporter avhenger av rettighetene eieren gir til andre brukere.

Delt dashbord

Eier
  • Rediger dashbordet (legg til og fjern rapporter)
  • Del dashbordet internt
  • Fjern tilgang
  • Opprett offentlige lenker
  • Overfør eierskap
  • Slett dashbordet
Redaktør
  • Rediger dashbordet (legg til og fjern rapporter)
  • Del dashbordet internt
  • Fjern tilgang
  • Opprett offentlige lenker
Viser
  • Kun visning
Merknad: Samarbeidende redaktørrettigheter for dashbord er kun tilgjengelige for individuelle brukere. Team støttes ikke.

Delt rapporter

Eier
  • Rediger rapporten
  • Del rapporten internt
  • Fjern tilgang
  • Overfør eierskap
  • Slett rapporten
Redaktør
  • Rediger rapporten
  • Del rapporten internt
  • Fjern tilgang
Viser
  • Kun visning
Merknad: Delte rapporter med Rediger-rettighet teller med i brukerens rapportgrense. Samarbeidende redaktørrettigheter for rapporter er kun tilgjengelige for individuelle brukere. Viewer-rettigheter for rapporter er tilgjengelige for Team og alle brukere.

Når en rapport eller dashbord deles, vil du se et ikon på elementet i navigasjonslinjen.


Fjern elementer delt med deg

Du kan fjerne deg selv fra et dashbord eller en rapport som ble delt med deg.

Åpne det delte dashbordet eller rapporten. Klikk på ”...” > Fjern fra dine dashbord.

Merknad: Dashbordet eller rapporten vil ikke lenger være synlig for deg, men blir ikke slettet for andre. Det er ikke mulig å fjerne deg selv fra dashbord eller rapporter som er delt med et team eller alle brukere samtidig.

Spørsmål og svar

Hva skjer når to personer redigerer et dashbord samtidig?

  • Siste bruker som lagrer dashbordet vil bli varslet om alle samtidige endringer. De må oppdatere siden og prøve på nytt.

Hva skjer når to personer redigerer en rapport samtidig?

  • Siste bruker som lagrer rapporten vil bli varslet om andre samtidige endringer. De vil se alternativet om å enten lagre det som en ny rapport eller forkaste endringene sine.

Hvordan kan jeg generere en offentlig lenke for en rapport?

  • For øyeblikket støttes ikke offentlige lenker for rapporter.

Kan du endre hvor ofte dataene i et delt dashbord oppdateres?

Det kan du, men to betingelser må være oppfylt:

  • Du må være eieren av den offentlige lenken
  • Lenken må åpnes i nettleseren den ble kopiert fra

Hvis en annen bruker åpner dashbordlenken, eller lenken åpnes på en annen enhet, vil oppdateringsintervallet tilbakestilles til standard (én time).

Var denne artikkelen nyttig?

Ja

Nei

Relaterte artikler

Har du spørsmål?

Kontakt oss