Tudástár

Ez a cikk gépi fordítás segítségével készült el.

Insights: együttműködési funkció

YS
Yssel Salas
Legutóbb frissítve: 2026. szeptember 3.
Megjegyzés: A megosztható irányítópultok csak a Prémium csomagban és annál magasabb csomagokban érhetők el. Tudj meg többet a csomagok közötti váltásról ebben a cikkben.

Takarítson meg időt és egyszerűsítse a csapatmunkát, ha együttműködik az irányítópultokon és a jelentéseken a Kimutatások modulban. Megoszthat teljesítményadatokat, szerkesztési jogokat rendelhet hozzá és optimalizálhatja a döntéshozatalt csapatával – mindezt egy helyen.


Hol található az együttműködési funkció?

Az Insights megosztási modális ablakának megnyitásához kattintson a “...” gombra a dashboard vagy jelentés jobb felső sarkában, és válassza a “Megosztás felhasználókkal” lehetőséget.

Alapértelmezés szerint a „Megosztás felhasználókkal” fület fogja látni. A keresősávban beírhatja kollégája vagy csapata nevét.

Miután kiválasztotta a felhasználót, választhatja ki azokat a jogokat, amelyeket meg szeretne adni (megtekintő, szerkesztő), valamint a tulajdonjog átruházása és hozzáférés eltávolítása lehetőségeket.


Kollaboratív jogok

A megosztott irányítópultok és jelentések elérhető műveletei attól függnek, hogy a tulajdonos milyen jogokat ad a többi felhasználónak.

Megosztott irányítópultok

Tulajdonos
  • Szerkesztheti az irányítópultot (jelentések hozzáadása és eltávolítása)
  • Megoszthatja az irányítópultot belsőleg
  • Hozzáférés eltávolítása
  • Nyilvános linkek létrehozása
  • Tulajdonjog átruházása
  • Az irányítópult törlése
Szerkesztő
  • Szerkesztheti az irányítópultot (jelentések hozzáadása és eltávolítása)
  • Megoszthatja az irányítópultot belsőleg
  • Hozzáférés eltávolítása
  • Nyilvános linkek létrehozása
Néző
  • Csak megtekintés
Megjegyzés: Az irányítópultok közös szerkesztői jogai csak egyéni felhasználók számára érhetők el. A csapatok nem támogatottak.

Megosztott jelentések

Tulajdonos
  • Szerkesztheti a jelentést
  • Megoszthatja a jelentést belsőleg
  • Hozzáférés eltávolítása
  • Tulajdonjog átruházása
  • A jelentés törlése
Szerkesztő
  • Szerkesztheti a jelentést
  • Megoszthatja a jelentést belsőleg
  • Hozzáférés eltávolítása
Néző
  • Csak megtekintés
Megjegyzés: Az Szerkesztés joggal megosztott jelentések beleszámítanak a felhasználó jelentés keretébe. A jelentések közös szerkesztői jogai csak egyéni felhasználók számára érhetők el. A jelentésekhez tartozó Megtekintő jogok elérhetők a csapatok és minden felhasználó számára.

Amikor egy jelentés vagy irányítópult meg van osztva, egy ikont fog látni az elemnél a navigációs sávban.


Eltávolítás az Önnel megosztott elemekből

Eltávolíthatja magát egy olyan irányítópultból vagy jelentésből, amelyet megosztottak Önnel.

Nyissa meg a megosztott irányítópultot vagy jelentést. Kattintson a „...” > Eltávolítás az irányítópultjaidról lehetőségre.

Megjegyzés: Az irányítópult vagy jelentés számodra többé nem lesz látható, de más számára nem kerül törlésre. Nem lehet magadat eltávolítani olyan irányítópultokról vagy jelentésekről, amelyek csapattal vagy egyszerre minden felhasználóval vannak megosztva.

GYIK

Mi történik, amikor két ember egyszerre szerkeszt egy műszerfalat?

  • Az utolsó felhasználó, aki elmenti az irányítópultot, értesítést kap az egyidejű módosításokról. Frissíteniük kell az oldalt, majd próbálják meg újra.

Mi történik, amikor két ember egyszerre szerkeszt egy jelentést?

  • Az utolsó felhasználó, aki elmenti a jelentést, értesítést kap a többi egyidejű módosításról. Lehetőségük lesz vagy új jelentésként menteni azt, vagy elvetni a módosításaikat.

Hogyan tudok nyilvános linket generálni egy jelentéshez?

  • Jelenleg a jelentésekhez nyilvános linkek nem támogatottak.

Meg tudod változtatni, hogy milyen gyakran frissülnek az adatok egy megosztott műszerfalon?

Igen, de két feltételnek teljesülnie kell:

  • Te kell, hogy legyél a nyilvános link tulajdonosa
  • A linket abban a böngészőben kell megnyitni, ahonnan másolták

Ha egy másik felhasználó nyitja meg a műszerfal linket, vagy a linket egy másik eszközön nyitják meg, a frissítési intervallum visszaáll az alapértelmezett értékre (egy óra).

Hasznos volt ez a cikk?

Igen

Nem

Kapcsolódó cikkek