Hoe je e-mailsynchronisatie instelt

Noot: De E-mailsynchronisatie is beschikbaar in ons Gold-abonnement. Ga als je wilt omschakelen naar het Gold-abonnement, naar Instellingen > Facturering > Abonnementen wijzigen.

• Ga naar Instellingen > Persoonlijk > E-mailintegratie.
  • Klik op de knop Je account koppelen.
  • Je zult worden doorgestuurd naar een nieuwe webpagina, om de inloggegevens in te voeren van de account die je wilt synchroniseren met Pipedrive.
    Als je wordt verzocht om je IMAP- en SMTP-poortinformatie op te geven, dan adviseren wij om er hier meer over te lezen.

• Zodra de koppeling is voltooid, zul je worden verzocht om te specificeren welke e-mails moeten worden gesynchroniseerd met Pipedrive.
    • Synchroniseer e-mails met:
      • “Alle e-mails zullen worden gesynchroniseerd met Pipedrive”
        Iedere e-mail in de account — zowel inkomende als verzonden — zullen worden gesynchroniseerd met Pipedrive.
      • “Alleen e-mails met bepaalde labels zullen worden gesynchroniseerd met Pipedrive”
        Als deze optie wordt gekozen dan laat deze je kiezen uit de labels in je gesynchroniseerde e-mailadres, en kiezen welke moeten worden gesynchroniseerd met je Pipedrive-account.
    • Synchroniseren te beginnen met:
      • Het gekozen tijdsbestek zal het startpunt aanduiden vanaf wanneer e-mails moeten worden gesynchroniseerd in Pipedrive. Als “Nu” wordt gekozen hoeven geen historische e-mails te worden gesynchroniseerd, maar zullen alle e-mails vanaf dat moment worden gesynchroniseerd.

• Klik op Start synchroniseren om het synchronisatieproces te initialiseren.

Als je vindt dat er een e-mail is van voor je gekozen startdatum van je synchronisatie, die je in Pipedrive zou willen hebben, dan stellen wij voor om op de e-mail te reageren met het Smart Email BCC-adres of om het door te sturen aan het Smart Email BCC-adres. Deze acties zullen Pipedrive in staat stellen om die oudere e-mail te registreren, en deze te brengen in het Mail-tabblad van je Pipedrive-account.

Noot: E-mails zullen onmiddellijk in je account worden gesynchroniseerd, maar het kan enige tijd kosten om dit te voltooien afhankelijk van het verwachte volume.

Als u nog vragen heeft over de E-mailsynchronisatie, dan is deze informatie hier te vinden.