Kunnskapsbase

Denne artikkelen ble produsert ved hjelp av maskinoversettelse.

Hvordan identifiserer Merge Duplicates-funksjonen duplikater i Pipedrive?

JT
Jenny Takahara, 2. november 2023

Sammenfletting av duplikater-funksjonen i Pipedrive identifiserer mulige dupliserte oppføringer blant kontaktene dine for å bidra til å redusere tap av informasjon eller feilhåndtering i kontoen din.

For å sikre at funksjonen kan identifisere disse duplikatene effektivt, bruker sammenfletting av duplikater-funksjonen de samme reglene som Pipedrive sin importverktøy for å finne ut hvilke elementer som kan være duplikater i kontoen din.

For personkontakter vil Pipedrive se etter om kontaktene dine har samme navn – som Tom Smith – og en av følgende: samme telefonnummer, samme e-postadresse eller tilhører samme organisasjon.
Så hvis du har to personer med navnet Tom Smith som er oppført i Pipedrive og jobber for ABC Corporation, kan Pipedrive markere det som en potensiell duplikat.

For organisasjonskontakter vil Pipedrive se etter om organisasjonene dine har samme navn – som ABC Corporation – og også om de har samme adresse, siden en organisasjon kan ha flere avdelinger, kontorer eller franchise-enheter.
For eksempel skal to oppføringer av ABC Corporation i Pipedrive – en i California og en i London – ikke markeres som potensielle duplikater.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja

Nei

Relaterte artikler

Har du spørsmål?

Kontakt oss