Waarom gaat de Productprijs standaard naar 0 als een nieuwe deal wordt toegevoegd?

Noot: De functie Producten is beschikbaar in het Gold-abonnement. Als je wilt omschakelen naar het Gold-abonnement, ga je naar Instellingen > Facturering > Abonnementen wijzigen.

Dit gebeurt als de valuta die ingesteld voor het Product anders is dan de valuta die is ingesteld voor de deal die wordt aangemaakt.
Om dit op te lossen, moet je de valuta van je deal instellen op de valuta van je product voordat je klikt op 'Product toevoegen'.