Hoe een betaald abonnement wordt geannuleerd

Wij hopen dat je houdt van Pipedrive en als er iets is waarmee wij je kunnen helpen, is ons supportteam maar één klik verwijderd, door gebruik te maken van de ‘Chat met ons’ knop in de rechter benedenhoek van het helpcentrum.

Maar als je toch je betaalde Pipedrive-abonnement wilt annuleren, kun je dit doen door te gaan naar je instellingenpagina en dan te klikken op ‘Facturering’ in het menu aan de linkerzijde.

Daarvandaan kun je, als je een betalende klant bent, ‘Mijn abonnement annuleren’ in de rechterbenedenhoek vinden. Klik hierop en volg alle volgende stappen in het berichtenvenster. Zodra je account is geannuleerd, ontvang je van ons een e-mail gericht aan het e-mailadres dat vermeld staat in je factureringsgegevens. Zorg er daarom voor, dat je factureringsgevens svp kloppen voordat je je account annuleert.

Je Pipedrive-gebruikers zullen continu toegang hebben tot Pipedrive tot het einde van de factureringscyclus omdat je al voor die periode betaald hebt.

Dus als je volgende factureringsdatum valt op de 26ste januari en je je account annuleert op de 23ste, zou je nog 3 dagen toegang hebben voordat het account gesloten wordt. Als je je account annuleert op de 27ste December, behoud je toegang gedurende één volledige periode.

Hetzelfde is van toepassing op een jaarabonnement. Dit houdt in, dat als wij blijven bij het voorbeeld van de 26ste januari, en je het account annuleert op de 3e juni, dan zal dit abonnement actief blijven tot de volgende 26ste januari omdat je al voor een volledig jaar betaald hebt.

NB: Als je geen e-mail ontvangt op het e-mailadres dat je hebt ingevoerd in je factureringsgegevens waarmee je je annulering bevestigt, dan is je account niet geannuleerd. Svp volg de bovengenoemde stappen en als je nog steeds geen e-mail ontvangt, neem dan contact op met support.