Hoe kan ik de factureringsgegevens wijzigen op een oude factuur?

De bedrijfsnaam is het enige veld dat kan worden bijgewerkt op oude facturen. Dit bijwerken komt tot uiting op facturen als je bedrijfsnaam is gewijzigd vanuit Instellingen > Facturering op een beheerdersaccount.

Als je assistentie nodig hebt bij het corrigeren van andere velden op een oude factuur, neem svp contact op met support op billing@pipedrive.com.