Wat zijn de zwarte pijlen in de Detailweergave van een deal?

In de Detailweergave van een deal, zul je een pijplijn zien die het pijplijnstadium afbeeldt waar de deal zich nu bevindt.

In die pijplijn zie je misschien zwarte pijlen die langs die pijplijn lopen.
Die pijlen wijzen op de gemiddelde pijplijnvorderingen van die gebruiker voor deals van dezelfde leeftijd.
Als je dus een deal van jezelf ziet die twintig dagen oud is, zullen die pijlen je laten zien hoe ver je deals in de pijplijn standaard gevorderd zijn als zij twintig dagen oud zijn.