Outlook add-in: Eigenschappen

De Outlook add-in voor Pipedrive vormt een geweldige manier om items en activiteiten aan te maken in Pipedrive vanuit het comfort van je Outlook-inbox.
Het is gratis en beschikbaar voor de Outlook-webapp op alle besturingssystemen, evenals de Outlook bureaublad-app op Windows en iOS!

Voordat je de add-In gebruikt moet je eerst de Pipedrive add-in van de Outlook-store toevoegen.
Om hier meer over te leren moet je hier klikken.

Door de add-in kun je het volgende doen...

• Voeg contactpersonen toe uit Outlook e-mails aan je Pipedrive-account.
  • Om deals aan je Pipedrive-account toe te voegen.
  • Voeg activiteiten toe en koppel deze aan bestaande deals in Pipedrive.
  • Sla de e-mail op in Pipedrive, door gebruik te maken van Pipedrive's Smart Email BCC-adres.

Noot:
de Pipedrive add-in voor Outlook synchroniseert niet je e-mails of kalender tussen Outlook en Pipedrive.