Kan ik op de hoogte blijven van veranderingen in Pipedrive? - Meldingen

Ja, dat kan, hetzij als je eigenaar of volger bent van de items of gebruikers waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden. Dit houdt in, dat je een melding kunt ontvangen wanneer iemand opmerkingen, ofactiviteiten toevoegt, of data wijzigt, of iets verandert aan je deals, personen en organisaties. Niet zeker hoe je dit kunt volgen? Zie dit artikel hier om alles over het volgende te leren. Je kunt op verschillende manieren op de hoogte gehouden worden van veranderingen:

Meldingsbel

Alle updates van objecten die je bezit of volgt (personen, organisaties, deals, etc.) zullen beschikbaar zijn in de meldingsbel.

Meldingsmails

Meldingsmails zullen alle updates samenvatten, die je normaal aantreft in de Meldingsbel in een e-mail. Dit is een eigenschap die moet worden ingeschakeld onder Instellingen > eigenschappen. Zodra dit is geactiveerd, moet iedere afzonderlijke individuele Pipedrive gebruiker zijn e-mail verzendvoorkeuren instellen onder Instellingen > Persoonlijke > Meldingen.

Opmerking: Als je de meldingen leest in je Meldingsbel voordat een Meldingsmail werd verzonden, zal Pipedrive deze meldingen NIET opnemen in de Meldingsmail aangezien zij al gelezen zijn. Als je dit wilt ontvangen in je e-mail, moet je de Meldingsbel niet openen.

API-verzoek

Met een beetje programmeren kun je onze RESTful Pipedrive API v1 gebruiken. Deze API maakt gebruik van een JSON-formaat voor output en kan CORS (Cross-Origin Resource Sharing) verzoeken verwerken. De API is statusloos – alle verzoeken worden gevalideerd ten opzichte van een API-token. Het API-token kan handmatig worden verkregen van de Pipedrive app, of door het ophalen van de Autorisaties objecten.

Klik hier voor toegang tot onze API-documentatie