Tämä teksti on käännetty englannista konekäännöstyökalulla, eikä se ole ihmiseditorin oikolukema. Kone on saattanut tuottaa virheellisiä tai epäselviä elementtejä, ja tässä tapauksessa ne korjataan heti kun editorimme tarkistaa artikkelin.
Tämä artikkeli on tuotettu käyttämällä konekäännöstä.
Mitä tapahtuu laskutukselleni kun deaktivoisin käyttäjän Pipedrivessa
BF
Viimeksi päivitetty: 7. syyskuuta 2026
Huomautus: Tämä toiminto on käytettävissä vain käyttäjille, joilla on tiliasetusten käyttöoikeus. Lue lisää globaalista käyttäjähallinnasta.
Kun deaktivoit käyttäjän, ponnahdusikkuna ilmestyy näyttämään kyseiselle käyttäjälle määritetyt tiedot ja tarjoamaan mahdollisuuden poistaa käyttämätön paikka.

- Jos poistat tämän käyttämättömän käyttöoikeuden, muutos tulee voimaan seuraavan laskutusjakson alussa. Jos lisäät uuden käyttäjän tähän käyttöoikeuteen ennen uuden laskutusjakson alkua, käyttöoikeus säilyy eikä sitä poisteta.
- Jos et poista tätä käyttämätöntä paikkaa, se pysyy tililläsi ja laskutuksesi pysyy muuttumattomana.
Voit poistaa käyttöoikeuksia jo käytöstä poistetuilta käyttäjiltä avaamalla oikean yläkulman tilivalikon ja siirtymällä kohtaan Laskutus > Hallitse tilausta > Tiimin koko.

Huomautus: Jos käyttöoikeus on edelleen määritetty aktiiviselle käyttäjälle, et voi poistaa sitä.
Valitse haluamasi paikkojen määrä tilillesi.
Käyttöoikeuksien alennukset tulevat voimaan seuraavan laskutusjakson alussa. Jos määrität nämä käyttöoikeudet uusille käyttäjille ennen jakson alkamista, niitä ei poisteta.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Kyllä
Ei