Znalostní báze

Znalostní báze/Fakturace/Fakturační údaje/Co se stane s mým účt...

Tento článek byl vytvořen za použití strojového překladu.

Co se stane s mým účtováním, když deaktivuji uživatele v Pipedrive?

BF
Breandan Flood
Poslední aktualizace: 7. září 2026
Poznámka: Tato akce je k dispozici pouze uživatelům s přístupem k nastavení účtu. Zjistěte více o globální správě uživatelů.

Když deaktivujete uživatele, zobrazí se vyskakovací okno s daty přiřazenými tomuto uživateli a nabídne možnost odstranit nevyužité místo.

  • Pokud toto nepoužívané místo odeberete, změna se projeví na začátku vašeho dalšího fakturačního cyklu. Pokud na toto místo přidáte před začátkem nového fakturačního cyklu nového uživatele, místo zůstane a nebude odstraněno.
  • Pokud toto nevyužité místo neodstraníte, zůstane ve vašem účtu a vaše fakturace zůstane nezměněna.

Pokud chcete odstranit místa pro uživatele, kteří už byli deaktivováni, otevřete nabídku účtu v pravém horním rohu a přejděte do části Fakturace > Spravovat předplatné > Velikost týmu.

Poznámka: Pokud je místo stále přiřazeno aktivnímu uživateli, nebude ho možné odstranit.

Vyberte počet míst, která chcete mít ve svém účtu.

Snížení počtu míst se projeví na začátku vašeho dalšího fakturačního cyklu. Pokud tato místa přiřadíte novým uživatelům před začátkem cyklu, nebudou odstraněna.

Byl tento článek užitečný?

Ano

Ne

Související články

Máte nějaké otázky?

Kontaktuje nás