Ez a szöveg gépi fordítóeszközzel lett lefordítva angolról, és nem került átnézésre emberi szerkesztő által. Előfordulhat, hogy a gép pontatlan vagy zavaros elemeket hozott létre, amelyeket a szerkesztőnk az adott cikk átvizsgálása során fog korrigálni.
Ez a cikk gépi fordítás segítségével készült el.
Mi történik a számlázásommal, amikor deaktiválok egy felhasználót a Pipedrive-ban?
BF
Legutóbb frissítve: 2026. szeptember 7.
Megjegyzés: Ez a művelet csak a fiókbeállítások hozzáféréssel rendelkező felhasználók számára érhető el. Tudjon meg többet a globális felhasználókezelésről.
Amikor deaktivál egy felhasználót, egy felugró ablak jelenik meg, amely megjeleníti a felhasználóhoz rendelt adatokat, és lehetőséget kínál a nem használt hely eltávolítására.

- Ha eltávolítja ezt a fel nem használt licencet, a változás a következő számlázási ciklus elején lép életbe. Ha új felhasználót ad hozzá ehhez a licenchez az új számlázási ciklus kezdete előtt, a licenc megmarad, és nem kerül eltávolításra.
- Ha nem távolítja el ezt a nem használt helyet, az a fiókjában marad, és a számlázása változatlan marad.
A már deaktivált felhasználók licenceinek eltávolításához nyissa meg a jobb felső sarokban található fiókmenüt, majd lépjen ide: Számlázás > Előfizetés kezelése > Csapat mérete.

Megjegyzés: Ha egy licenc továbbra is aktív felhasználóhoz van rendelve, nem fogja tudni eltávolítani.
Válassza ki a helyek számát, amelyeket szeretne a fiókjában.
A licencek csökkentése a következő számlázási ciklus elején lép életbe. Ha ezeket a licenceket új felhasználókhoz rendeli a ciklus kezdete előtt, azok nem kerülnek eltávolításra.
Hasznos volt ez a cikk?
Igen
Nem