База знань

Цю статтю створено з використанням машинного перекладу.

Що відбувається з моїм рахунком, коли я деактивую користувача в Pipedrive?

BF
Breandan Flood
Останнє оновлення: 7 вересня 2026 р.
Примітка: Ця дія доступна лише користувачам з доступом до налаштувань облікового запису. Дізнайтеся більше про глобальне керування користувачами.

Коли ви деактивуєте користувача, з'явиться спливаюче вікно, яке покаже дані, призначені цьому користувачу, і запропонує можливість видалити невикористане місце.

  • Якщо ви видалите цю невикористану ліцензію, зміни набудуть чинності з початку вашого наступного розрахункового періоду. Якщо ви призначите нового користувача на цю ліцензію до початку нового розрахункового періоду, ліцензія залишиться й не буде видалена.
  • Якщо ви не видалите це невикористане місце, воно залишиться у вашому обліковому записі, і ваші рахунки залишаться незмінними.

Щоб видалити ліцензії користувачів, яких уже деактивовано, відкрийте меню облікового запису у верхньому правому куті та перейдіть до розділу Оплата > Керування підпискою > Розмір команди.

Примітка: Якщо ліцензію все ще призначено активному користувачу, ви не зможете її видалити.

Виберіть кількість місць, які ви хочете мати у своєму обліковому записі.

Зменшення кількості ліцензій набуде чинності з початку вашого наступного розрахункового періоду. Якщо ви призначите ці ліцензії новим користувачам до початку розрахункового періоду, вони не будуть видалені.

Чи була ця стаття корисною?

Так

Ні

Пов'язані статті

Маєте запитання?

Зв'яжіться з нами