Denna text har översatts från engelska med hjälp av ett maskinöversättningsverktyg och har inte korrekturlästs av en mänsklig redaktör. Maskinen kan ha producerat delar som är felaktiga eller otydliga. I så fall kommer dessa att korrigeras så snart vår redaktör granskar artikeln.
Denna artikel har producerats med hjälp av maskinöversättning.
Vad händer med min fakturering när jag inaktiverar en användare i Pipedrive
BF
Uppdaterades senast: 3 september 2026
Observera: Denna åtgärd är endast tillgänglig för användare med tillgång till kontoinställningar. Läs mer om global användarhantering.
När du deaktiverar en användare, kommer en pop-up att visas som visar de data som är kopplade till den användaren och erbjuder alternativet att ta bort den oanvända platsen.

- Om du tar bort denna oanvända användarplats träder ändringen i kraft vid början av din nästa faktureringscykel. Om du lägger till en ny användare på den användarplatsen innan den nya faktureringscykeln börjar kommer användarplatsen att finnas kvar och inte tas bort.
- Om du inte tar bort denna oanvända plats, kommer den att förbli i ditt konto och din fakturering kommer att förbli oförändrad.
Om du vill ta bort användarplatser för användare som redan har inaktiverats öppnar du kontomenyn i det övre högra hörnet och går till Fakturering > Hantera prenumeration > Teamstorlek.

Obs! Om en användarplats fortfarande är tilldelad en aktiv användare kan du inte ta bort den.
Välj antalet platser du vill ha på ditt konto.
Nedgradering av användarplatser träder i kraft vid början av din nästa faktureringscykel. Om du tilldelar dessa användarplatser till nya användare innan cykeln börjar tas de inte bort.
Var den här artikeln till någon hjälp?
Ja
Nej