Kunnskapsbase

Denne artikkelen ble produsert ved hjelp av maskinoversettelse.

Hva skjer med faktureringen min når jeg deaktiverer en bruker i Pipedrive

BF
Breandan Flood
Sist oppdatert: 7. september 2026
Merk: Denne handlingen er kun tilgjengelig for brukere med tilgang til kontoinnstillinger. Finn ut mer om global brukerhåndtering.

Når du deaktiverer en bruker, vil det dukke opp en pop-up som viser dataene knyttet til den brukeren og tilbyr muligheten til å fjerne den ubrukte plassen.

  • Hvis du fjerner denne ubrukte lisensplassen, vil endringen tre i kraft ved begynnelsen av neste faktureringsperiode. Hvis du legger til en ny bruker på denne lisensplassen før den nye faktureringsperioden, vil lisensplassen forbli og ikke bli fjernet.
  • Hvis du ikke fjerner denne ubrukte plassen, vil den forbli i kontoen din og faktureringen din vil forbli uendret.

For å fjerne lisensplasser for brukere som allerede er deaktivert, åpner du Kontomeny øverst til høyre og går til Fakturering > Håndter abonnement > Teamstørrelse.

Merknad: Hvis en lisensplass fortsatt er tilordnet en aktiv bruker, kan du ikke fjerne den.

Velg antall plasser du ønsker å ha på kontoen din.

Nedgradering av lisensplasser vil tre i kraft ved begynnelsen av neste faktureringsperiode. Hvis du tildeler disse lisensplassene til nye brukere før perioden starter, vil de ikke bli fjernet.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja

Nei

Relaterte artikler

Har du spørsmål?

Kontakt oss