Tämä artikkeli on tuotettu käyttämällä konekäännöstä.
Miten voin poistaa käytöstä, aktivoida uudelleen tai poistaa käyttäjän?
Jos työntekijä on lähtenyt yrityksestäsi tai ei enää tarvitse pääsyä, hänet voidaan poistaa käytöstä Pipedrive-yritystililtä. Kun käyttäjä poistetaan käytöstä, kaikki hänen omistamansa kaupat ja yhteystiedot jäävät tilille ja säilyvät kyseisen poistetun käyttäjän omistuksessa.
Ennen kuin poistat käyttäjän Pipedrive-tililtäsi, suosittelemme ensin tarkistamaan, onko kyseisellä käyttäjällä tällä hetkellä omistamiaan kauppoja tai yhteystietoja.
Tee tämä suodattamalla kohteet niin, että niiden omistaja on kyseinen käyttäjä, ja käytä joukkomuokkaustoimintoa kohteiden omistajan vaihtamiseen. Jos olet jo poistanut käyttäjän käytöstä, hänen käyttäjätililleen saattaa silti olla määritettyjä kohteita.
Voit tarkastella ja uudelleen määrittää näiden kohteiden omistajuuden toiselle käyttäjälle tililläsi, kuten näytetään tässä artikkelissa.
Käyttäjän poistaminen käytöstä
Käyttäjän poistamiseksi käytöstä Pipedrivessa siirry kohtaan Asetukset > Käyttäjien hallinta > Käyttäjät ja käyttöoikeudet. Jokaisen käyttäjän kohdalla oikealla näet “...“. Napsauta “Poista käytöstä“ -vaihtoehtoa poistaaksesi valitsemasi käyttäjän Pipedrive-tililtäsi.
Kun poistat käyttäjän käytöstä, näet myös tiedot, jotka ovat tällä hetkellä kyseisen käyttäjän omistuksessa, jotta voit tarvittaessa siirtää kohteet toiselle omistajalle. Näet myös muistutuksen käyttämättömien käyttöoikeuksien poistamisesta.

Poista käyttämättömät paikat
Jos päätät poistaa käyttämättömät paikat käyttäjän poistamisen yhteydessä, sinun on vahvistettava muutos laskutuksessa.
Voit oppia eron laskutetun paikan ja Pipedrive-käyttäjän välillä tästä artikkelista.

- Jos poistat tämän käyttämättömän käyttöoikeuden, sinulla ei enää ole aktiivista käyttöoikeutta, johon lisätä käyttäjä. Sinulta laskutetaan pienennetty käyttöoikeuksien määrä seuraavan laskun yhteydessä. Voit oppia eron laskutetun käyttöoikeuden ja Pipedrive-käyttäjän välillä tästä artikkelista.
- Jos et poista tätä käyttämätöntä käyttöoikeutta, käyttöoikeus säilyy tililläsi ja laskutus pysyy muuttumattomana. Tämän ansiosta voit helposti lisätä toisen käyttäjän korvaamaan poistetun käyttäjän ilman useita laskutustapahtumia.
Käyttäjän uudelleenaktivoiminen
Mikä tahansa poistettu käyttäjä voidaan uudelleenaktivoida siirtymällä välilehteen Poistetut ja napsauttamalla "Uudelleenaktivoi" halutun käyttäjän vieressä.

Muutokset aktiivisten paikkojen määrässä:
- Jos avoin paikka on käytettävissä, uudelleenaktivoitu käyttäjä täyttää sen vaikuttamatta laskutukseen
- Jos käyttäjän uudelleenaktivointi lisää uuden paikan tilillesi, maksettavien paikkojen määrä kasvaa, ja sinulta veloitetaan välittömästi tästä uudesta paikasta
Lisätietoja tästä laskutusprosessista voit lukea tästä artikkelista.
Käyttäjän poistaminen
Jos sinun tarvitsee poistaa poistetun käyttäjän nimi ja sähköpostiosoite, voit poistaa sen pysyvästi.
Poistaaksesi käyttäjän, siirry Poistetut -välilehteen ja klikkaa “Poista käyttäjä” halutun käyttäjän vieressä.

Käyttäjän poistamisen jälkeen:
- Käyttäjän nimi, sähköpostiosoite ja profiilikuva poistetaan kokonaan yritystililtäsi. Sen sijaan näet nimen
(poistettu käyttäjä)tai(poistettu käyttäjä, IDxxxxxxxx). - Kaikki liidit, kaupat ja kontaktit, joita poistettu käyttäjä omistaa, pysyvät yrityksesi tilillä ja ne ovat edelleen poistetun käyttäjän määräysvallassa, ellei omistusoikeutta siirretä poiston aikana.
Lue lisää siitä, mihin poistettu käyttäjä voi liittyä tästä artikkelista.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Kyllä
Ei