Deze tekst is automatisch vertaald uit het Engels, zonder inbreng van een persoon. De tekst kan onnauwkeurigheden of onduidelijkheden bevatten. Deze zullen worden gecorrigeerd zodra een redacteur het artikel heeft bekeken.
Dit artikel is automatisch vertaald
Wat gebeurt er met mijn facturering wanneer ik een gebruiker in Pipedrive deactiveer?
BF
Laatst bijgewerkt: 27 augustus 2026
Opmerking: Deze actie is alleen beschikbaar voor gebruikers met toegang tot de accountinstellingen. Lees meer over globaal gebruikersbeheer.
Wanneer u een gebruiker deactiveert, verschijnt er een pop-up met de aan die gebruiker toegewezen gegevens en de optie om de ongebruikte gebruikersplaats te verwijderen.

- Als u deze ongebruikte gebruikersplaats verwijdert, zal de wijziging van kracht worden aan het begin van uw volgende factureringscyclus. Als u vóór de nieuwe factureringscyclus een nieuwe gebruiker aan die gebruikersplaats toevoegt, blijft deze bestaan en wordt niet verwijderd.
- Als u deze ongebruikte gebruikersplaats niet verwijdert, blijft deze in uw account en blijft uw facturering ongewijzigd
Om plaatsen te verwijderen voor gebruikers die al gedeactiveerd zijn, opent u het accountmenu in de rechterbovenhoek en gaat u naar Facturering > Abonnement beheren > Teamgrootte.

Opmerking: Als een plaats nog steeds is toegewezen aan een actieve gebruiker, kunt u deze niet verwijderen.
Selecteer het aantal plaatsen dat u in uw account wilt hebben.
Het verlagen van het aantal plaatsen gaat in aan het begin van uw volgende factureringscyclus. Als u deze plaatsen vóór het begin van de cyclus aan nieuwe gebruikers toewijst, worden ze niet verwijderd.
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee