Acest articol a fost generat folosind traducerea automată.
Îmi pot șterge contul?
Înainte de a continua cu oricare dintre opțiunile de mai jos, vă recomandăm să exportați datele dvs.. După ce datele sunt șterse, nu le mai puteți recupera.
Anulați contul
Dacă nu mai intenționați să utilizați contul, parcurgeți procesul standard de anulare.
Când un cont Pipedrive plătit este închis, ștergerea permanentă a contului și a datelor acestuia este programată, de regulă, în termen de 180 de zile de la data închiderii. Conturile de încercare sunt, de regulă, șterse în termen de 60 de zile de la data închiderii, conform secțiunii 5.11 din politicile noastre de păstrare a datelor.
După ce v-ați anulat contul, nu mai trebuie să faceți nimic.
Ștergeți contul
Dacă doriți să ștergeți imediat datele din cont, contactați Asistența și solicitați ștergerea manuală a contului. După ștergere, contul va fi eliminat definitiv din sistemul nostru și nu îl veți mai putea accesa.
Utilizați linkul „start-over”
Utilizați linkul start-over pentru a șterge datele din cont fără a închide contul.
Linkul va șterge toate datele din cont, inclusiv ofertele, clienții potențiali, proiectele, persoanele, organizațiile, produsele, notițele, fișierele și Campaigns (inclusiv campaniile trimise și cele în schiță). Totuși, nu va reseta setările contului, cum ar fi pipeline-urile, etapele, câmpurile personalizate sau utilizatorii.
A fost util articolul?
Da
Nu