Waar kan ik een lijst vinden van alle activiteiten die door mijn gebruikers zijn uitgevoerd?

Alle activiteiten kunnen worden gevonden in de activiteitenlijstweergave in Pipedrive. Hier kun je de lijst aanpassen en de activiteiten uitfilteren die je zoekt. Door te klikken op het kleine vakje met drie punten rechtsboven, kun je de resultaten exporteren naar een spreadsheet.

Als Beheerder kun je alle activiteiten en alle betrokken gegevens uit Instellingen/Gegevens exporteren.