Waar kan ik een lijst vinden van alle activiteiten die door mijn gebruikers zijn uitgevoerd?

Alle activiteiten kunnen worden gevonden in activiteiten lijstweergave in Pipedrive. Hier kunt u de lijst aanpassen en de activiteiten uitfilteren die u zoekt. Door te klikken op het kleine vakje met drie punten rechtsboven, kunt u de resultaten exporteren naar een spreadsheet.

Als Beheerder kunt u alle activiteiten en alle betrokken gegevens exporteren uit Instellingen/Gegevens exporteren.