Rapporten: activiteiteninspanningen

In het op activiteiten gebaseerde verkoopsysteem, moeten gebruikers consistent activiteiten toevoegen en voltooien voor deals, om goed te kunnen volgen hoe effectief sommige specifieke inspanningen zijn bij het winnen van deals bij je klanten.
Om deze informatie goed te kunnen volgen, bevat Pipedrive een aantal rapporten met betrekking tot het volgen van deze essentiële acties.

Activiteiten toegevoegd

Dit rapport laat alle activiteiten zien die aan de Pipedrive-account zijn toegevoegd in een bepaalde periode en kan worden gesorteerd op gebruikers of activiteitstype.
Dit rapport wordt in het bijzonder aanbevolen om vast te stellen hoe vaak een gebruiker in je account hun verkoopactiviteiten toevoegt aan de database, of dat er veel meer activiteiten van één specifiek type naar voren komt in je verkoopproces.

Dit rapport kan worden aangepast...

• Door gebruikers, om te zien welke gebruikers specifieke activiteiten toevoegen.
  • Door gebruikers met verloop van tijd, om de activiteiten te zien die zijn toegevoegd door gebruikers in een bepaalde periode.
  • Op types, om te zien welke activiteitstypes het vaakst worden toegevoegd.
  • Op types met verloop van tijd, om de activiteiten te zien die zijn toegevoegd in een bepaalde periode.

Activiteiten voltooid

Dit rapport vormt een setje met het rapport Activiteiten toegevoegd, omdat het alle activiteiten laat zien die zijn gemarkeerd als Voltooid in de Pipedrive-account in een bepaalde periode, en kan worden gesorteerd op gebruiker of op activiteitstype.
Dit wordt aanbevolen om inzicht te krijgen in hoe efficiënt je gebruikers hun geplande taken afhandelen en ze als voltooid markeren.

Dit rapport kan worden aangepast...

• Door gebruikers, om te zien welke gebruikers hun specifieke activiteiten als Voltooid markeren in de account.
  • Door gebruikers met verloop van tijd, om de activiteiten te zien die zijn gemarkeerd als Voltooid door gebruikers in een bepaalde periode.
  • Op types, om te zien welke activiteitstypes het vaakst als Voltooid worden gemarkeerd.
  • Op types met verloop van tijd, om de voltooide activiteiten te zien in een bepaalde periode.

E-mails verzonden

Dit rapport laat informatie zien met betrekking tot e-mails die zijn verstuurd vanuit de Pipedrive-app.
Dit rapport wordt in het bijzonder aanbevolen om vast te stellen hoe vaak een gebruiker in je account hun verkoopactiviteiten toevoegt aan de database, of dat er veel meer activiteiten van één specifiek type naar voren komt in je verkoopproces.

Dit rapport kan worden aangepast...

• Door gebruikers, om te zien welke gebruikers e-mails ontvangen binnen Pipedrive en of deze e-mails zijn gekoppeld aan deals, contacten, of beide.
  • Door gebruikers met verloop van tijd, om te zien hoe vaak gebruikers e-mails ontvangen in de Pipedrive-app in een bepaalde periode.

E-mails ontvangen

Dit rapport laat de e-mails zien die zijn ontvangen door gebruiker in de Pipedrive account in een bepaalde periode en kan worden gesorteerd op gebruiker of op activiteitstype.
Meer specifiek laat dit rapport zien hoe vaak een gebruiker e-mails ontvangt in Pipedrive en of deze e-mails zijn gekoppeld aan een deal of contact.

Dit rapport kan worden aangepast...

• Door gebruikers, om te zien welke gebruikers e-mails ontvangen binnen Pipedrive en of deze e-mails zijn gekoppeld aan deals, contacten, of beide.
  • Door gebruikers met verloop van tijd, om te zien hoe vaak gebruikers e-mails ontvangen in de Pipedrive-app in een bepaalde periode.