Hoe kan ik de zoekbalk gebruiken?

Als je de zoekbalk wilt gaan gebruiken, klik dan op de balk en ga de naam intypen van het item dat je in Pipedrive wilt opzoeken.

Het intypen in de zoekbalk zal Pipedrive in staat stellen om suggesties te doen over items waar je naar op zoek bent, onderverdeeld in categorieën — Deals, Personen, Organisaties, Bestanden, en Producten als die functie werd ingeschakeld.
Klik in de afgebeelde resultaten op de naam van een item in het vervolgmenu om naar de Detailweergave van dat item te kunnen gaan.