Ten artykuł został przetłumaczony przy użyciu narzędzia do tłumaczenia maszynowego.
Jak mogę usunąć siedzenia?
Jeśli liczba członków twojego zespołu zmniejszyła się i nie zamierzasz zastępować dezaktywowanego użytkownika, rozważ usunięcie jego nieużywanego miejsca z subskrypcji.
Monitorowanie liczby miejsc zapewnia, że opłaty będą naliczane tylko za członków zespołu, którzy aktywnie korzystają z Pipedrive.
Usuń miejsca
Aby usunąć nieużywane miejsce, najpierw musisz dezaktywować użytkownika w swoim koncie.
Podczas dezaktywacji użytkownika zobaczysz podsumowanie wszystkich elementów należących do tego użytkownika oraz przypomnienie o przypisaniu jego danych.
Gdy zaznaczysz pole wyboru pod usuń nieużywane miejsca, zapewnisz, że miejsce użytkownika zostanie usunięte z Twojej subskrypcji przy następnym terminie odnowienia.

Kliknij “Dezaktywuj użytkownika” i postępuj zgodnie z krokami podczas finalizacji, aby potwierdzić usunięcie miejsca.
Usuwanie miejsc dezaktywowanych użytkowników
Jeśli podczas dezaktywacji pozostawisz pole bez zaznaczenia, miejsce dezaktywowanego użytkownika pozostanie częścią Twojej subskrypcji.
Możesz je usunąć, otwierając menu konta w prawym górnym rogu i przechodząc do Rozliczenia > Zarządzanie subskrypcją > Wielkość zespołu.

Użyj przycisków plus i minus, aby zmienić liczbę miejsc. Gdy będziesz gotowy, kliknij “Kontynuuj” i dokończ cały proces rozliczeń.
Dowiedz się więcej o zmianach rozliczeń podczas dezaktywacji użytkownika w Pipedrive.
Czy ten artykuł był pomocny?
Tak
Nie