Tämä artikkeli on tuotettu käyttämällä konekäännöstä.
Näytä ja uudelleen määritä deaktivoituneen käyttäjän tiedot
Kun käyttäjät lähtevät yrityksestäsi tai eivät enää tarvitse pääsyä Pipedriveen, heidät voidaan poistaa käytöstä yritystilin kautta. Kun heidät on poistettu käytöstä, kaupat, yhteystiedot ja aktiviteetit pysyvät näiden käyttäjien omistuksessa Pipedrivessa, mutta niitä voi helposti tarkastella ja siirtää käyttämällä suodatusvaihtoehtoa.
Lisätietoja olemassa olevien käyttäjien poistamisesta käytöstä voit tarkistaa tästä artikkelista.
Deaktivoituneen käyttäjän tietojen katselu
Suodattimia käyttämällä voit tarkastella poistettujen käyttäjiesi omistamia kauppoja, yhteystietoja ja aktiviteetteja. Myyntiputkesta tai mistä tahansa luettelonäkymästä, napsauta suodatinvalikkoa > POISTETUT KÄYTTÄJÄT laajentaaksesi kaikkien poistettujen käyttäjiesi luettelon.

Voit sitten napsauttaa minkä tahansa deaktivoituneen käyttäjän nimeä nähdäksesi hänen omistamansa kohteet.

Poistetun käyttäjän tietojen uudelleenohjaaminen
Jos haluat ohjata kohteesi aktiiviselle käyttäjälle, voit tehdä tämän suodattamalla pois käytöstä olevan käyttäjän kohteet ja määrittää ne uudelleen luettelonäkymästä.
Omistaja-sarakkeessa vie kursori omistajan nimen päälle, napsauta kynäkuvaketta näyttääksesi aktiivisten käyttäjien pudotusvalikon ja valitse käyttäjä, jolle haluat siirtää kohteen. Voit myös muokata useita kerralla ja siirtää useita kohteita samanaikaisesti.

Voit myös siirtää kohteita yksityiskohtaisessa näkymässä. Kohdesivun yläosassa valitse nuoli omistajan nimen vierestä nähdäksesi käyttäjien pudotusvalikon. Tämän jälkeen voit valita sen omistajan nimen, jolle haluat kohteen siirtää.
Kun olet valinnut käyttäjän, jolle haluat määrittää kohteen, napsauta ”Tallenna”.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Kyllä
Ei