Tento článek byl vytvořen za použití strojového překladu.
Sledování a přiřazování dat deaktivovaného uživatele
Když uživatelé opustí vaši společnost nebo již nepotřebují přístup do Pipedrive, mohou být deaktivováni z firemního účtu. Po jejich deaktivaci zůstanou dealy, kontakty a aktivity v Pipedrive stále vlastněné těmito uživateli, ale lze je snadno zobrazit a přeřadit pomocí možnosti filtrování.
Informace o tom, jak deaktivovat stávající uživatele, naleznete v tomto článku.
Zobrazení dat deaktivovaného uživatele
Pomocí filtrů můžete zobrazit dealy, kontakty a aktivity vlastněné vašimi deaktivovanými uživateli. Z vaší nástěnky nebo jakéhokoliv seznamového zobrazení klikněte na roletku filtrů > DEAKTIVOVANÍ UŽIVATELÉ pro rozbalení seznamu všech vašich deaktivovaných uživatelů.

Poté můžete kliknout na jméno jakéhokoli deaktivovaného uživatele, abyste zobrazili položky, které vlastnili.

Přiřazení dat deaktivovaného uživatele
Pokud chcete přiřadit své položky aktivnímu uživateli, můžete tak učinit filtrováním položek deaktivovaného uživatele a jejich přiřazením z seznamového zobrazení.
Ve sloupci vlastník najeďte myší na jméno vlastníka, klikněte na ikonu tužky pro zobrazení rozbalovacího seznamu aktivních uživatelů a vyberte uživatele, kterému chcete položku přiřadit. Je také možné hromadně upravit vaše položky a přeřadit více najednou.

Položky můžete také přeřadit z detailního zobrazení. V horní části stránky položky vyberte šipku vedle jména vlastníka pro zobrazení rozbalovacího seznamu uživatelů. Poté můžete vybrat jméno vlastníka, kterému chcete položku přiřadit.
Jakmile jste vybrali uživatele, na kterého chcete položku přiřadit, klepněte na „Uložit“.

Byl tento článek užitečný?
Ano
Ne