Цю статтю створено з використанням машинного перекладу.
Перегляд і перенесення даних деактивованого користувача
Коли користувачі залишають вашу компанію або більше не потребують доступу до Pipedrive, їх можна деактивувати в обліковому записі компанії. Після їх деактивації угоди, контакти та завдання залишатимуться у власності цих користувачів у Pipedrive, але їх можна легко переглянути та перенести, використовуючи опцію фільтрації.
Щоб отримати інформацію про те, як деактивувати наявних користувачів, ознайомтеся з цією статтею.
Перегляд даних деактивованого користувача
За допомогою фільтрів можна переглянути угоди, контакти та завдання, що належать вашим деактивованим користувачам. У вашій воронці продажів або будь-якому поданні списку натисніть розкривний список фільтрів > ДЕАКТИВОВАНІ КОРИСТУВАЧІ, щоб розгорнути список усіх ваших деактивованих користувачів.

Потім ви можете натиснути на ім'я будь-якого деактивованого користувача, щоб переглянути елементи, які йому належать.

Перенесення даних деактивованого користувача
If you would like to reassign your items to an active user, you can do this by filtering for your deactivated user's items and reassigning them from the list view.
У стовпці власник наведіть курсор на ім'я власника, натисніть значок олівця, щоб відобразити розкривний список активних користувачів, і виберіть користувача, якому бажаєте призначити елемент. Також можливо масово редагувати свої елементи, щоб перенести декілька одночасно.

Ви також можете перенести елементи з детального перегляду. У верхній частині сторінки елемента виберіть стрілку поруч із ім'ям власника, щоб переглянути розкривний список користувачів. Потім ви можете вибрати ім'я власника, якому хочете призначити елемент.
Після вибору користувача, якому ви хочете призначити елемент, натисніть кнопку "Зберегти".

Чи була ця стаття корисною?
Так
Ні