Ez a cikk gépi fordítás segítségével készült el.
Egy deaktivált felhasználó adatainak megtekintése és újrahozzárendelése.
Amikor felhasználók elhagyják a céget, vagy már nincs szükségük a Pipedrive-hoz való hozzáférésre, deaktiválhatók a cégfiókból. Miután deaktiválták őket, az üzletek, kapcsolatok és tevékenységek továbbra is ezeknek a felhasználóknak a tulajdonában maradnak a Pipedrive-on belül, de könnyen megtekinthetők és újrahozzárendelhetők a szűrési lehetőség használatával.
Az arra vonatkozó információért, hogy hogyan lehet meglévő felhasználókat deaktiválni, nézd meg ezt a cikket.
Egy deaktivált felhasználó adatainak megtekintése
Szűrők használatával megtekintheted a deaktivált felhasználóidhoz tartozó üzleteket, kontaktokat és tevékenységeket. Az értékesítési folyamatban („pipeline”) vagy bármely lista nézetben kattints a szűrő legördülő menüre > DEAKTIVÁLT FELHASZNÁLÓK elemre az összes deaktivált felhasználó listájának kibővítéséhez.

Ezután kattinthatsz bármelyik deaktivált felhasználó nevére, hogy megtekinthesd az általuk birtokolt elemeket.

Egy deaktivált felhasználó adatainak újrahozzárendelése
Ha elemeidet egy aktív felhasználóhoz szeretnéd hozzárendelni, ezt úgy teheted meg, hogy leszűröd a deaktivált felhasználó elemeit, és a lista nézetből újrahozzárendeled őket.
A tulajdonos oszlopban vidd az egeret a tulajdonos neve fölé, majd kattints a ceruza ikonra, hogy megjelenjen az aktív felhasználók legördülő listája, és válaszd ki a felhasználót, akinek az elemet szeretnéd hozzárendelni. Lehetőség van tömeges szerkesztésre is, így egyszerre több elemet tudsz újrahozzárendelni.

Az elemeket a részletes nézetből is újrahozzárendelheted. Az elem oldal tetején válaszd ki a nyilat a tulajdonos neve mellett, hogy lásd a felhasználók legördülő listáját. Ezután válaszd ki annak a tulajdonosnak a nevét, akinek az elemet hozzá szeretnéd rendelni.
Miután kiválasztottad a felhasználót, akinek az elemet hozzá szeretnéd rendelni, kattints a “Mentés” gombra.

Hasznos volt ez a cikk?
Igen
Nem