Uit je vorige CRM importeren (Import2 migration)

Noot: je hebt beheerrechten nodig om bepaalde handelingen die in dit artikel vermeld staan uit te voeren. Klik hier voor meer informatie.

Hoe het werkt

Als je je gegevens uit een ander CRM-programma naar Pipedrive overzet kan dit vrij eenvoudig worden uitgevoerd. Door een andere provider, genaamd Import2, kun je iemand anders voor de inspannende werkzaamheden laten opdraaien. Met een aantal klikken zal er een migratiesessie van start gaan tussen je vorige software en Pipedrive.

Afhankelijk van de omvang van de data die je wilt overzetten kan de duur van het proces verschillen. Wij adviseren om hiervoor 24 uur te reserveren.

Hoe je de Import2 migration tool gebruikt:

1. Ga naar Instellingen > Import data.
  2. Klik op Importeren uit andere software.
  3. Klik op de software naam van waar je de data wilt importeren. Je komt hierna terecht op de Import2 pagina.
  4. Voer je gebruikersnaam/e-mail en wachtwoord in van de betreffende software; dit is dezelfde gebruikersnaam/e-mail & wachtwoord waarmee je normaal zou inloggen in de vorige software.
  5. Klik Test verbinding om de verbinding te testen.
  6. Klik Start import om met het importeren te starten. De pagina Import2 importeren opent zich, die je importeerdetails en status weergeeft.

Ondersteunde CRM's

Je kunt nu met Import2 de gegevens overnemen uit alle hierna volgende software:

1. Base CRM
  2. Batchbook
  3. Capsule CRM
  4. Close.io
  5. Highrise
  6. HubSpot
  7. Infusionsoft
  8. Insightly
  9. Maximizer
  10. MS Dynamics CRM
  11. NetSuite CRM
  12. Nimble
  13. Nutshell
  14. Onepage
  15. Pipedrive (ja, je kunt ook migreren van Pipedrive naar Pipedrive)
  16. Pipeline Deals
  17. Pipeliner
  18. Redtail CRM
  19. Sage ACT!
  20. Salesforce
  21. Salesforce IQ
  22. Sales Logix
  23. Solve
  24. SugarCRM
  25. ZohoCRM

Import2 limitations

1. Maximum omvang geïmporteerde data: 100,000 records (http://www.import2.com/questions/134-what-is-a-record-in-import2-terminology)
  2. Beschikbaar voor alle gebruikers, ongeacht hun factureringsstatus (proefperiode en betalende gebruikers)
  3. Gebruikers kunnen gratis om tot 5 aangepaste veldtoewijzingen verzoeken (maar alleen nadat de voorafgaande importeersessie is voltooid)
  4. Meerdere importeersessies per account worden ondersteund
  5. Verzoekingen om Aangepaste importeerfuncties zijn niet gratis (tarieven van toepassing)
  6. Import2 support kanalen:help@import2.com (e-mailsupport)
  7. www.import2.com/my_import (importeerstatus pagina inclusief contactformulier)
  8. calendar.import2.com (plan een telefoongesprek met een datamigratie-expert)
  9. Import2 vaak gestelde vragen (algemeen): http://www.import2.com/questions
  10. Import2 vaak gestelde vragen (met betrekking tot Pipedrive importeerfuncties)http://www.import2.com/questions/t/pipedrive-import