Egendefinerte felter

Merk: Administratorrettigheter kreves for å utføre enkelte av handlingene som beskrives i denne artikkelen. Klikk her for å finne ut mer.

Pipedrive har en minimalistisk tilnærmingsmåte for CRM. Dette kan være tilstrekkelig for mange, men la oss anta at du ønsker å dokumentere mer enn grunnleggende navn og tall. La oss si at du ønsker å dokumentere en personlig postadresse for en kontaktperson eller jobbtittelen til en person.

Med et egendefinert felt vil du ikke bare kunne dokumentere slike ting, men ved hjelp av filtre får du også muligheten til å kategorisere salgsavtalene og kontaktene dine basert på dataene i disse feltene.

Klikk på avspillingsknappen nedenfor for å se en del av demonstrasjonsvideoen vår som demonstrerer hvordan man oppretter egendefinerte felter, eller les artikkelen nedenfor for å få et raskt sammendrag.

Customizing Pipedrive

Legge til egendefinerte felter

Egendefinerte felter kan legges til på et par forskjellige måter.

Navigate to Settings > Customize Fields > and select which ever profile type you want to add your custom fields to (People, Organizations, Deals, etc.):

Navigate directly to the profile type you wish to add the field to (Person, Organization, Deal, etc.), and add the field directly within its detail view:

Done! Det egendefinerte feltet er nå tilgjengelig for bruk i Pipedrive-kontoen din

Tips – Usikker på hvor du skal legge til det egendefinerte feltet? Finn ut mer om hvordan dataene dine er organisert her.

Hvor vises det egendefinerte feltet?

Basert på oppføringstypen som du legger feltet til i (salgsavtaler, organisasjoner, personer eller produkter), får du se feltet på følgende steder:

1 – Detaljsider

Detail Pages (Deals, People, or Organizations depending on where you added your custom field.):

2 - List views

Bare klikk på innstillingsikonet i øvre høyre hjørne av listevisningen, og merk av for feltene du vil vise. (in this example Job title):

3 - Add boxes

Egendefinerte felter kan også vises hver gang du velger å opprette en ny person, organisasjon eller salgsavtale. Just make sure to select Yes under Show in add new dialog when creating the custom field:

4 - Import page

Hvis du importerer et regneark inn i systemet, vil de egendefinerte feltene dine kunne kartlegges til bestemte kolonner i regnearket ditt. Click here to learn more about importing: