Egendefinerte felter

Innhold

1: Legge til egendefinerte felter

2: Hvor vises de egendefinerte feltene?

Pipedrive har en minimalistisk tilnærmingsmåte for CRM. Dette kan være tilstrekkelig for mange, men la oss anta at du ønsker å dokumentere mer enn grunnleggende navn og tall. La oss si at du ønsker å dokumentere en personlig postadresse for en kontaktperson eller jobbtittelen til en person.

Med et egendefinert felt vil du ikke bare kunne dokumentere slike ting, men ved hjelp av filtre får du også muligheten til å kategorisere salgsavtalene og kontaktene dine basert på dataene i disse feltene.

Klikk på avspillingsknappen nedenfor for å se en del av demonstrasjonsvideoen vår som demonstrerer hvordan man oppretter egendefinerte felter, eller les artikkelen nedenfor for å få et raskt sammendrag.

Legge til egendefinerte felter

Egendefinerte felter kan legges til på et par forskjellige måter.

Gå til Innstillinger > Egendefinerte felter > og velg hvilken profiltype du vil legge til de egendefinerte feltene i (personer, organisasjoner, salgsavtaler osv.):

Gå direkte til profiltypen du vil legge til feltet i (person, organisasjon, salgsavtale osv.), og legg til feltet direkte i profiltypens detaljvisning:

Ferdig! Det egendefinerte feltet er nå tilgjengelig for bruk i Pipedrive-kontoen din

Tips – Usikker på hvor du skal legge til det egendefinerte feltet? Finn ut mer om hvordan dataene dine er organisert her.

Hvor vises det egendefinerte feltet?

Basert på oppføringstypen som du legger feltet til i (salgsavtaler, organisasjoner, personer eller produkter), får du se feltet på følgende steder:

1 – Detaljsider

Detaljsider (Salgsavtaler, personer eller organisasjoner avhengig av hvor du la til det egendefinerte feltet.):

2 – Listevisninger

Bare klikk på innstillingsikonet i øvre høyre hjørne av listevisningen, og merk av for feltene du vil vise. (Jobbtittel i dette eksemplet):

3 – Legg til bokser

Egendefinerte felter kan også vises hver gang du velger å opprette en ny person, organisasjon eller salgsavtale. Bare sørg for at du velger Ja under Vis i legg til-dialogboksen når du oppretter det egendefinerte feltet:

4 – Importsiden

Hvis du importerer et regneark inn i systemet, vil de egendefinerte feltene dine kunne kartlegges til bestemte kolonner i regnearket ditt. Klikk her for å finne ut mer om importering: